Over Sanne

De afgelopen jaren is Sanne Landvreugd in steeds meer verschillende genres en settings gaan optreden en produceren. Momenteel staat zij met Ish Dance Collective in de theaters met de grote zaalvoorstelling Rhythm & Flow, waarvoor zij een deel van de muziek produceerde en live saxofoons speelt. De voorstelling kreeg alleen maar lovende recensies (Volkskrant 4 sterren, en Theaterkrant e.a. vol lof)

Zij speelde afgelopen jaren (2019-2023) veel samen met Nina de la Parra. Voor de duo voorstelling  BloodBitches produceerde en componeerde Sanne de muziek en speelde live saxofoon. De voorstelling werd geselecteerd voor het Theaterfestival en de muziek kreeg alleen maar lovende recensies in alle vooraanstaande landelijke kranten (Trouw, NRC, Parool, Volkskrant)

BloodBitches is de opvolger van God's Wegen, waarmee Sanne en Nina hiervoor tourden en die tevens winnaar werd van de Neerlands Hoop Prijs. Daarnaast speelde Landvreugd in huisband van Matthijs Gaat Door Matthijs van Nieuwkerk, de Sven Hammond bigband in het programma Matthijs Gaat Door op NPO1 en werkte samen met diverse theatergezelschappen, waaronder Orkater. 

Ook solo optredens verzorgde zij regelmatig, soms helemaal akoestisch bij een expositie, zoals  in het Tropenmuseum tijdens de openingsavond van Angela Davis dan weer met haar eigen muziek en is het versterkt zoals oa tijdens de kunstmanifestatie Park Sonsbeek, of op literaire evenementen in de OBA. Van zeer ingetogen tot bombastisch.