Nieuws & Tips
ARCHIEF:

vrijdag 27 december 2013

Cd presentatie Fra Fra sound

Op zaterdag 25 januari 2014 zal de cd presentatie van de Fra Fra Sound Big band plaatsvinden in het Bijlmerparktheater in Amsterdam.

Het concert begint om 20:00. Kaarten zijn te bestellen via www.bijlmerparktheater.nl/

meer

zaterdag 2 november 2013

Nieuwe cd Fra Fra Big Band

Deze zomer is de nieuwe cd van de Fra Fra Big Band uitgekomen. With the spirit of life heet de cd en is gevuld met zowel live opnames als nummers vanuit de studio. Voor het bestellen van de spetterende cd kan contact gemaakt worden via info@frafrasound.com. maar via de website www.frafrasound.com kunnen er ook cd's besteld worden.

Zaterdag 25 januari zal de cd presentatie plaatsvinden in het Bijlmerparktheater.

meer

donderdag 20 juni 2013

Zomer

 Na een geweldig leuke ervaring van 24 shows bij Tineke Schouten, zit het seizoen erop. Deze zomer ben ik weer te horen op o.a. Heemstede Live, maar ook met de Brass babes zoals onlangs in Utrecht. Wie weet tot ziens bij een van de optredens en een fijne zomer allemaal.

meer

dinsdag 7 mei 2013

Samenwerking Tineke Schouten verlengd

 Wegens succes is de samenwerking van Sanne Landvreugd met Tineke Schouten verlengd tot en met mei. Aanvankelijk zou Sanne 7 shows invallen, maar is er besloten dit te verlengen tot aan het einde van dit seizoen. De laatste show zal 3juni zijn. Voor meer informatie over de shows en de speellijst kijk op tinekeschouten.nl

meer

woensdag 20 maart 2013

Sanne speelt mee bij Tineke Schouten

 Vanaf 6 april zal Sanne Landvreugd 7 shows meespelen met Tineke Schouten. Dus als je zin hebt in een avondje dolle pret en lachen kom dan kijken naar de voortselling 'Het moet niet gekker worden'. 

Ik heb er erg veel zin in, dus wie weet bij een van de shows.

De eerste show zal zaterdag 6 april in Groningen zijn. De andere data zijn 12, 13, 14 april in Rotterdam en 26, 27 en 28 april in Carre in Amsterdam. Voor meer info kijk op tinekeschouten.nl

meer