Nieuws & Tips
ARCHIEF:

dinsdag 15 november 2011

Update

Binnenkort staat Sanne Landvreugd weer samen met de Fra Fra Sound Bigband in het Bimhuis. Afgelopen jaar was het helemaal uitverkocht, dus wees er snel bij als u niet voor een uitverkocht Bimhuis wilt staan.

Binnenkort zullen er ook saxofoonlessen mogelijk zijn in Amsterdam Zuidoost. Dat zal ongeveer rond half januari zijn. Leerlingen kunnen via het contactformulier contact met mij maken. In Amsterdam Oost zijn nog enige plekken vrij.

De Brass Babes hebben onlangs bij de opening van het ERAkantoor gespeeld en zijn voor dergelijke openingen en feesten dus ook beschikbaar. Voor foto's van dit bijzondere gebouw kunt u kijken op

www.erakantoor.nl/

meer

woensdag 29 juni 2011

Brass babes in Italie

Exotic female jazz group de Brass Babes is gevraagdom deze zomer tien dagen te spelen op het festival in Ferrara in Italie. Ze zullen daar spelen van 18 augustus tot en met 28 augustus, dus als je in de buurt bent of je hebt nog geen vakantieplannen kom dan eens kijken naar de Brass babes en een van de andere formaties die op het festival zullen optreden.

Het festival bestaat al aardig wat jaren en trekt mensen van heinde en verre al sinds jaar en dag vanwege de leuke bands en de gezelligheid.

Voor meer informatie www.ferrarabuskers.com/en/

meer

donderdag 19 mei 2011

MC Theater Amsterdam Westerpark

De Brass Babes zijn druk met nieuwe arrangementen, dus het repetoire wordt flink uitgebreid met verrassende stukken. Binnenkort hebben we een aantal optredens staan met percussionist Chris Colleye.

Kom snel luisteren naar deze frisse en nieuwe klanken. Zo spelen we 19 juni in het MC Theater in Amsterdam Westerpark.

Daarnaast vindt er vrijdag 20 mei een optreden van Sanne Landvreugd en Pablo Nahar plaats in Vereniging Ons Suriname op de Zeeburgerdijk in Amsterdam. Het wordt een literaire avond met een boeiend programma waarbij Sanne en Pablo voor de muzikale omlijsting verzorgen.

Ook nieuw is het solo optreden van Sanne Landvreugd met de cellosuites van Bach. Spannend, spannend.

 

meer

donderdag 3 februari 2011

Opnames Bimhuis Fra Fra Sound

Het jubileumconcert van Fra Fra Sound in het Bimhuis 27 november 2010 is via deze link

http://player.omroep.nl/?aflID=11981186

te beluisteren. Het concert was 11 januari 2011 op Radio 6 uitgezonden. Sanne Landvreugd speelt in de big band mee, dat is het gedeelte na de pauze, dus de tweede helft van het concert

meer